You Are Reading

0

Yuh Be! AveA

Unknown

Arkadaşlar Bildiğiniz Gibi Avea Mağdurları Gün Geçtikçe Hızla Artıyor.
Mağdur olan arkadaşlar her ne kadar seslerini duyurmaya çalışsalarda yeterince başaralı olamıyorlar.

Unutmayınki biz sessiz kaldıkça mağdurların sayısı hızla artacaktır.

şimdi size FaceBook' ta karşılaştığım bir mağdur arkadaşın nasıl bir oyunla alın teri ile kazandığı paranın çalınma teşebbüsünü anlatacağım..

mağdur arkadaşımız avea 3g ile internet erişimini sağlıyor ara sırada telefon görüşmesi yapıyormuş. ama kullandığı ay faturası bir hayli ilginç bir şekilde 2.438.00 ytl olarak gelmiş..

fatura bedelini bir hayli çok bulan avea mağduru faturasında sorun olduğunu düşünerek müşteri temsilcileri arayıp olayı izah etmeye çalışmış ama müşteri temsilcisinden aldığı cevap ise : 1.200.00 tl lik limit aşımı yaptığını söylemiş..

ama böyle bi limit aşımı imkansız gibi sizede öyle gelmiyormu?

mağdur arkadaşımız bir gün sonra müşteri temsilcisini tekrar aramış olayı tekrar izah ettikten sonra müşteri temsilcisinden aynı cevabı almış limit aşımı..

ama 1 günde birşeyler dönmüşki fatura bedeli 2.100.00 tl olarak söylenmiş..

mağdur arkadaşımız fatura detayını istemiş 3 gün içinde gelmesi gereken fatura detayı mağdur arkadaşımızın 9-10 gün sonra eline ulaşmış..

ama yine bir terslik vardı bu seferki talep ettikleri ücret 1.897.73 tl..

mağdur arkadaşımız tekrardan müşteri temsilcisini arıyarak olayı anlatıp bunun nasıl olduğunu soruyor.. ama istenilen cevap bir türlü halen verilmemekte.

mağdur olan arkadaşımız sonra hattının açıldığını farkeder fatura bedelini ödememesine rağmen..
bunun üzerine tekrardan müşteri temsilciliğini arar ve aldığı cevap ise sizin mağdur duruma düşmemeniz için hattız açılmıştır denir..

gerçekten çok ilginç..

mağdur arkadaşımız avea online işlem merkezinden faturasını sorguladığında ise fatura detayının 314 tl gözükmekte.

tekrardan müşteri temsilcisine dönen mağdur arkadaşımız fatura detayını talep eder ama mağdur arkadaşımızın aldığı cevap ise böyle bir yetkilerinin olmadığı yönde..

oysaki mağdur arkadaşımızın fatura detayını öğrenmesi en doğal hakkı.

evet arkdaşlar ben size sadece bir mağduru anlatabildim düşününkü yüzlerce avea mağduru var. ama avea yine bildiğini yapıyor bu olayların sizinde başınıza gelmemesi için hep beraber mağduriyeti olan arkadaşlarımıza destek çıkmamız gerekiyor ve seslerini duyurmaları için elimizden geleni yapmamız gerekiyor..

şimdi arkdaşlar bu arkadaşların FaceBook' ta kurduğu bir grupla seslerini duyurmayı planlıyorlar eğer sizde bir FaceBook üyesiyseniz bu mağdur olan arkadaşlara destek olmak için sadece gruplarına üye olarak arkanızdayız mesajını veriniz..

unutmayın ne kadar çok kişi desteklerse avea nın kötü oyunları başarısız olacaktır.


BU GRUBA GİTMEK İÇİN TIKLAYINIZ.

Allah herkesten razı olsun..

0 yorum:

Yorum Gönder